مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش:
مدارس علوم و معارف اسلامی باید پیشران اجرای سند تحول بنیادین باشند
کریمی متذکر شد: این الگو و پروژه شامل ۱۰ درصد مدارس عادی، ۵۰ درصد مدارس خاص، ۴۰ درصد مدارس غیردولتی میشود و باید طی ۳ سال ،تمامی مدارس سراسر کشور تحت الگوی این نقشه راه و سند تحول بنیادین قرار گیرند.
وی در گلایهای از روند اجرای سند تحول بنیادین خاطرنشان کرد: کمتوجهی مدارس به برنامههای ستادی از مهمترین عوامل مدارس است که این پروژه و الگو به مرحله اجرایی نرسیده و باید مدارس معارف در این پروژه پیشران باشند.
وی افزود: در حال حاضر هفتدهم درصد دانشآموزان در مدارس معارف تحصیل میکنند که آمار بسیار کمی است. بعضی از مدارس معارف اسلامی هنوز به لحاظ علمی و کیفی به سطح مطلوبی نرسیدهاند.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به گزارش بازدید از یکی از مدارس علوم و معارف اسلامی گفت: در این مدرسه رشتههای معارف اسلامی، ریاضی، تجربی، انسانی و هنرستان به صورت همزمان بود و نکته قابل توجه این بود که مدرسه به صورت شبانهروزی فعالیت میکرد و معدلهای این مدرسه اصلا قابل توجه و رضایت نبود.
کریمی بیرانوند افزود: رشته معارف اسلامی از مهمترین رشتههای جمهوری اسلامی ایران است و باید توجه بسیار خاصتری شود. میانگین معدل دانشآموزان رشته علوم و معارف اسلامی ۱۱.۲۵ است که به نسبت رشته علوم انسانی چند قدمی جلوتر بوده ولی قابل رضایت نیست.
وی گفت: برای جذب بیشتر دانشآموزان به این نوع دبیرستانهایی که مهمترین اهمیت آن محیط و جوّی سالم برای خانوادهها اصلی مهم است باید مدارس متوسطه اول را هم درگیر کرد تا بتوانیم جمعیت مدارس معارف اسلامی را بیشتر کنیم.