• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : 19 - رمضان - 1445
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
    16
  • کد خبر : 5853
  • 13 اسفند 1399 - 12:05

ساخت روزانه ۲۹ کلاس درس در کشور

کلاس درس

ساخت روزانه ۲۹ کلاس درس در کشور


فاطمه مهاجرانی معاون برنامه‌ریزی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در برنامه زنده. «رویداد» رادیو گفت‌وگو با اشاره به قدمت بیش از ۵ دهه‌ای سازمان متبوعش. اظهار کرد: رسالت ما تجهیز و نوسازی مدارس و مکان‌هایی است. که دانش‌آموزان به طور مستقیم از آن استفاده می‌کنند. که شامل خوابگاه‌ها، دانش‌سراها، مدارس و کتابخانه‌ها و… می‌شود.

وی از افزایش بودجه این سازمان خبر داد. و افزود: در یک فاز بودجه بیش از سه برابر و هم اینک بودجه ۵۰۰ میلیاردیِ سال ۹۶، به بالغ ۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

مهاجرانی با بیان اینکه پروژه‌های خیرین به اتمام رسیده. و این افراد علاقه بیشتری به ساخت مدرسه نشان داده‌اند.تصریح کرد: در سالجاری بیش از ۲ هزار میلیارد تومان جذب کمک خیرین را داشتیم و جا دارد به ملت ایران تبریک بگویم.

بیشتر بخوانید:

رشته معارف اسلامی در یک نگاه

فرصت های شغلی رشته معارف

ویژگیها و مزایای رشته معارف

وی گفت: جامعه خیرین اذعان دارند اگر بودجه دولتی به ۴ هزار میلیارد تومان برسد. سهم خیرین هم به رقمی مشابه افزایش خواهد یافت و این موضوع برای ما جذاب است.

مهاجرانی با اشاره به اینکه تا به حال ۳۰ هزار خیر را داشتیم که تفاهم نامه‌ای نیز با آنها امضا شده است، از رد پای قانون در ساخت مدارس توسط خیرین سخن گفت و افزود: این مسأله جزو اتفاقات مهم در راستای سرمایه اجتماعی کشور است.

معاون برنامه‌ریزی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور از اضافه شدن ۲۹ کلاس درس به صورت میانگین در روز خبر داد. و تصریح کرد: این روند از سال ۹۶ تا امروز اتفاق افتاده است. این عدد بزرگ است و کار سختی بوده است. برخی استان‌ها نظیر سیستان و بلوچستان به یک کارگاه ساخت و ساز تبدیل شده و هم اینک بیش از ۷۰۰ پروژه عمرانی در حال ساخت در این استان است.

وی همچنین رشد موالید بسیار بالا در برخی استان‌ها را موجب این مسئله دانست. که علی رغم ساخت و ساز بی‌شمار. باز هم کمبود مدرسه احساس می‌شود. و افزود: همچنین به دلیل زیست بوم متحرک، حتی اگر مکانی تحت عنوان مکان آموزشی هم ساخته شود. بعد از مدتی خالی می‌ماند. و لذا باید راهکارهایی که امکان حرکت بیشتری دارد. را طراحی کنیم. در این راستا کانکس‌های قابل حرکت و کپر بسیار اهمیت دارد. که جز زیست بوم برخی مناطق است.

مهاجرانی گفت: ۳۰ درصد مدارس ما در اوایل سال ۹۰ به بهسازی نیاز داشت و امروز به ۱۹.۵ درصد رسیده است.

لینک کوتاه : https://reshtemaaref.com/?p=5853

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.